Celtis Pharm
Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml sadrži visoku koncentraciju molekularnog vodonika od 6,6 ppm, što dokazuje izveštaj Instituta za opštu i fizičku hemiju, koji možete pogledati ovde.
Visoka koncentracija aktivnog vodonika u proizvodu merena je i računanjem jačine parcijalnog pritiska vodonika u proizvodu. Izračunata vrednost parcijalnog pritiska od rH = 0.87 svrstava ovaj proizvod u jedinstveno bogat antioksidativni preparat. Izveštaj možete pogledati ovde.

S ponosom ističemo da je Active Hydrogen Professional Cream 50 ml prvi i jedini kremasti proizvod na bazi molekularnog vodonika u svetu. Molekularni vodonik se smatra najjačim prirodnim antioksidansom, čime se u proizvodu postigla sinergija prirode i naučnih istraživanja.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je super-zasićena krema nano mehurićima molekularnog vodonika.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je namenjen za profesionalne sportiste, sportske lekare, fizioterapeute, fizijatre i sve one koji se izlažu jakom fizičkom naporu prilikom treninga. Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove kao i za teže povrede u ranoj fazi lečenja.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml ublažava i dovodi do ranijeg prestanka bolova, smanjuje otoke, redukuje upalne procese i značajno ubrzava oporavak od povreda. Istraživanjem je utvrđeno da vodonik prodire i do 5 cm ispod kože što se odražava na delotvorni dubinski učinak u tretiranju povreda.
Zahvaljujući naučno dokazanim osobinama vodonika, a samim tim i Active Hydrogen Professional Cream preparat:

  • Ima snažan antioksidacioni efekat
  • Povećava snagu pokreta i fizičke sposobnosti
  • Daje prijatno osvežavajući osećaj pri upotrebi sa efektom hlađenja i opuštanja
  • Pogodan je za sportsku masažu i relaksaciju
  • Hidrira, regeneriše i revitalizuje tkiva i organe
  • Naučno dokazano smanjuje ili zaustavlja upalne procese koji vode u bolno stanje
  • Smanjuje posledice upalnog stanja kao što su otoci i modrice
  • Ubrzava oporavak posle povreda

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za spoljašnju upotrebu čijom redovnom, preporučenom primenom se pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja.

Naučne studije su potvrdile da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja ili teškog fizičkog rada.

Kako Active Hydrogen Professional Cream 50 ml deluje?

Njegov potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše samo štetne slobodne radikale.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za opštu upotrebu i poseduje test zdravstvene ispravnosti od strane serfifikovane laboratorije Republike Srbije.

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - SNAGA VODONIKA

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - O PROIZVODU